Snowboard!






~ I Lördes blev det en tripp till Tryvann Winterpark som ligger precis i anslutning till Oslo. När vi kom dit vart det så sjuuuuukt mycket folk. Knäppte bindningarna och körde ner för backen, tog max 3 minuter. Väl nere vid liftarna fick vi säkert vänta i minst 30 minuter efter varje åk. Så det blev inte mer än 4-5 åk denna dag. Satsar på att åka då jag jobbar kväll på vardagarna, mornarna på vardagarna kan det inte va såååå mkt folk?

I söndes las det till ett år på min ålder som numera är 21 år!! Söndagen spenderades i hemmet med då och då besökandes av bror Ola och frun Andrea, såklart vart min rumskamrat Johanna här likaså. Blev en lugn dag annars med lite film och mys.

Måndag - Sovandes länge, steg upp vid 12-tiden. Får ta tag i gymmandet nu, nu när jag varit lite sjuk o krasslig länge men nu är frisk får jag ta tag i at' igen. Blir troligtvis till att köpa ett par pjäxor och stavar till skidorna som pappa lämnade kvar här =) Då blir även Ola glad kan tänkas. Blir kanske till och med att jag drar till Tryvann igen och köper ett säsongskort.

Natti natti !

                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                    
M.R



RSS 2.0